A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT.

A sorsolás megtörtént 2023. május 18-án, 9:00-kor. A nyertest e-mailben értesítette az AGORA Intézet, mint a nyereményjáték szervezője.

Pályázzon az Agorával, és nyerjen!

Röviden a Ginop Plusz 3.2.1-21 pályázatról:

A pályázók köre: kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok 50-70%-os támogatással

Támogatott régiók: Magyarország teljes területe és Budapest

Az oktatásban részt vevő munkatársak bértámogatást kaphatnak

A pályázás kockázatmentes, csak sikerdíjat számolunk fel


Eddig még sosem tapasztalt lehetőségek nyílnak meg vállalkozása előtt.

Pályázzon kockázatmentesen az AGORA Intézettel március 31-ig, csak sikerdíjat számolunk fel + az akár 100%-os pályázati támogatás mellett több mint 1 millió forintnyi szakmai nyereménnyel várjuk! A játék sorsolása: 2023.05.18.

Vezetői coaching

A nyeremény értéke

599 990 Ft

Egyszemélyes fejlesztési folyamat 6 alkalommal, tréner: Kaiser Eszter ICF coach

Nyertes által hozott, szabadon választott témák feldolgozása

Kreatív, személyre szabott támogatás

Kimagasló fejlődési lehetőség

Felhasználható: 2023. 11. 30.-ig

PR cikk a HRportal.hu-n

A nyeremény értéke

399 990 Ft

1 hetes PR cikk megjelenés Magyarország legolvasottabb HR oldalán

Szakújságíró által nyújtott segítség a cikk megírásában

Hírlevélben cikk ajánló, amelyet 15 ezer szakember kap meg

A cikkben link is elhelyezhető

Felhasználható: 2023. 11. 30-ig

Tudja, hogy mit jelent a coaching fogalma?

A coaching fogalma az ICF (International Coaching Federation: a világ legnagyobb coach szervezete) definíciója és a mi szakmai hitvallásunk szerint is: az ügyféllel való partneri együttműködés, olyan gondolat-ébresztő és kreatív folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is.

Tekintse meg, hogyan hasznosulhat az Ön esetében!

Mi az AGORA Intézetnél hiszünk abban, hogy egy szervezet jó működéséhez nemcsak magas szaktudású szakemberekre, hanem megfelelő készségekkel, attitűddel rendelkező vezetőkre van szükség, akik magabiztosan kormányozzák a hajót akár a viharos tengeren, akár szélcsendes időben, napsütésben. Egy cég vezetése sokszor magányos feladat, legyen szó egy kisvállalkozás irányításáról vagy egy multinacionális vállalat vezetéséről.

Hiszünk a csoportos fejlesztés, a tréning erejében és sikerében, de azt gondoljuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az a leghatékonyabb, ha a cég vezetője egy egyszemélyes fejlesztési folyamatban vesz részt. Sajnos a pályázat feltételrendszere a coaching beépítését nem teszi lehetővé, ezért úgy gondoltuk, hogy azok között a szervezetek között, akik velünk indulnak a GINOP pályázaton, kisorsolunk egy 1 millió forint értékű csomagot, melynek része egy PR cikk a HR portálon illetve egy 6 alkalmas egyéni vezetői coaching.

Már 6 alkalom után soha nem látott sikerek várják!

A coaching egyedi szolgáltatás, és elkülönül a terápiától, tanács-adástól, mentoringtól és a  tréningtől egyaránt. A folyamat során a témát az ügyfél hozza, ha valaki delegálásban akar fejlődni, akkor a 6

alkalmas ülések alatt erre fókuszálunk, ha a munka és magánélet egyensúlyát akarja megteremteni, akkor ezen kísérjük végig, de lehet téma a munkatársak motivációja, vagy akár a vezető kiégésének

kezelése. Amiben biztosan hiszünk, hogy aki résztvevője lesz egy coaching folyamatnak, megtapasztalhatja annak élményét, hogy:

másképp látja majd személyes kihívásait és lehetőségeit

megerősödik gondolkodása és döntéshozó képessége

fejlődik személyes és vezetői hatékonysága

nő az önbizalma

Ismerje meg Kaiser Esztert, a nyertes személyes felsővezetői coach-át

ICF PPC coach, senior tréner-tanácsadó

“...mi nem tréningeket adunk el, hanem valódi változást viszünk a szervezetek életébe.

Eszter több mint 20 éves képzési tapasztalattal rendelkezik. Pontosan ismeri, milyen nehézségek akadályozhatják a nagyvállalatok, KKV-k növekedését, hogyan érdemes fejleszteni az embereket, miképp lehet időben felismerni a végzetes hibákat. Hitvallása:

"A szaktudás helyett ma már a készség lett a termelési hatékonyságot leginkább befolyásoló jellemző. A folyamatosan változó körülmények miatt olyan munkavállalókra van szükség, akik – iparágtól függetlenül – rugalmasak, alkalmazkodók és képesek az új kompetenciák gyors elsajátítására. Éppen ezért mi nem tréningeket adunk el, hanem valódi változást viszünk a szervezetek életébe."

A coaching alkalmak során Eszter kizárólagos figyelmet fordít arra, hogy megismerje teljes mértékben a vezető helyzetét, identitását, és ennek megfelelően nyújt egyedülálló módon személyre szabott útmutatást a megoldás irányába. Tudatosan vezeti a találkozókat, hogy minden egyes alkalom magas fokú hasznossággal, és a gyakorlatba azonnal beépíthető tapasztalatokkal záruljon. Célja, hogy a vezetőt új felismerésekhez vezesse, végigkísérje és támogassa a kívánt eredményhez vezető úton. Ez kiváló lehetőség mindazon résztvevő számára, akik hiszik, hogy a vállalkozás sikeressége a vezetői kompetenciákon, és az önfejlesztésen is múlik.

Mutatkozzon be a HRportal.hu-n

Legolvasottabb szakmai oldal

2022-ben átlagosan több mint 1.700.000 havi oldalmegtekintés

Fókuszált hírlevélküldés

15 ezer HR szakember várja kíváncsian az újdonságokat

20 éves tapasztalat

2003 óta töretlenül képviselik a magyar HR szakmát

100%-ig friss

Naprakész munkaügyi, személyügyi, humánpolitikai hírek

A nyereményjáték játékszabályzatát ide kattintva töltheti le.

Agora Intézet © 2024 Minden jog fenntartva I Adatkezelési tájékoztató

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075